Vips

Ja da har jeg altså hentet hjem en ny valp, lille Vips måtte bare bli med meg hjem selv om det ikke var planlagt slik. Jeg hadde vært oppe hos en venninne med et border collie kull hvor moren er verdens herligste hund, elsker alle, er førermyk og har masse kamp. Pappaen er en høy premiert agilityhund som visstnok skal være skikkelig trivelig å ha med å gjøre. Snill og grei inne og klar for action på et øyeblikk.
Venninnen min Ingrid skulle ha den ene valpen og så var det en hannhund igjen…Men jeg skulle fortsatt ikke ha. Det var bare det at hver gang jeg var borte hos dem så kom den lille sorte og hvite bort til meg, fulgte etter meg og bare valgte meg. Så da måtte jeg ha ham, derav navnet Vips.

I går hentet jeg hjem både min lille Vips og Ingerids lille Kuling. Det viktigste fremover kommer til å bli å ha med lille Vips med overalt, for det første vil jeg vi skal få et skikkelig sterkt bånd og for det andre vil jeg han skal oppleve alt mens han fortsatt er liten så ingenting virker rart lengre. Derfor var vi innom to ulike dyrebutikker i går, i hagen vår, fikk hilst på en snill voksen hund og snust rundt i huset. Med Kry prøvde jeg alltid å ha med godbiter når jeg var ute og miljøtrente og var veldig opptatt av å belønne slik at ting ikke skulle være skumle. Denne gangen har jeg tenkt å la valpen få finne ut av det meste selv og legge opp til at det blir noen fine opplevelser uansett hvor vi er. Dyrebutikken var litt skummel så i starten satte han seg ned og bare kikket, etter hvert våget han seg litt fremover og plutselig var det ikke noe farlig mer. Når han i tillegg fant en sekk full av tyggeting rett foran snuten sin så tror jeg opplevelsen var komplett (det var ikke planlagt altså)
På kvelden fikk han være med på grillfest og mingle, vi var nede ved sjøen og der var det masse nytt å både smake og kikke på. Etter en liten stund sovnet han i fanget mitt innpakket i fleecejakken min. Å, jeg tror den beste tingen i verden er å ha en sovende valp i fanget.
I dag tidlig var vi ute på en liten oppdagelsesferd på tomta, i ettermiddag drar vi til Oslo ettersom Kry skal konkurrere i morgen og mandag til tirsdag skal vi være i Sverige på kurs. Nok av nye opplevelser for en kommende stjerne!

Klar for å bli hentet til sitt nye hjem