Hundetrener Siv Svendsen

IMG_8247

Da jeg startet å trene hund for 13 år siden fant jeg ut at dette var noe jeg ville fortsette med. Trenerkurset til Canis hundeskole ble derfor til instuktørutdanningen.

Men det var ikke nok, dette kunne ikke være alt. Samme året startet jeg derfor trenerutdanning steg 1, deretter 2 og til sist agilitytrenerutdanning hos klickerklok. Sverige ble mitt favorittkurs sted og jeg fortsatte på kurs og elitesatsinger for flere ganger SM vinner i lydighet Maria Brandel.

Jeg er egentlig utdannet vernepleier, men jobber nå fulltid med å holde kurs og foredrag i Norge, Sverige og Danmark.

I 2010 fikk jeg for første gang være med på rekruttsamling med min daværende border collie Kry. Det økte motivasjonen for å gjøre det bra enda mer og jeg fortsatte treningen mot målet; å få være med på landslaget.
Etter et bra Nm i 2011 hvor vi kom som nr.5 fikk vi være med til nordisk som reserve. Det var en fantastisk stor følelse og vi endte opp som nr 9 totalt.
Deretter ble hun godkjent gjeterhund både kl 1 og kl 2
I 2013 ble jeg, med mye hardt arbeid nr 2 i NM med min andre border collie, Vips. Et stort øyeblikk!

_M7A2503_web

Etter å ha holdt på med lydighet i 10 år begynte jeg å interessere meg for ringsporten mondioring. Jeg overtok en 7 år gammel malinois tispe og startet som vår første konkurranse Nordisk mesterskap i Danmark cat 3 hvor vi vant! Deretter konkurrerte vi VM i Spania senere samme året.

M7A1039_web

Mitt motto er at livet er et sirkus! En stor del lek og moro og en like stor del progresjon og prestasjon.

Jeg elsker å trene hund, ingenting kan få meg så vannvittig glad eller så utrolig frustrert. Å få pønske ut nye løsninger eller andre måter å gjøre ting på er noe av det som gjør det så morsomt.

Vil du vite mer om hvordan jeg trener?
Jeg reiser rundt og holder kurs, foredrag og privat timer på bestilling.

Har du ikke mulighet til å bli med kan du melde deg på nettkurset:
www.nolimitobedience.se
som jeg har sammen med Maria Brandel.

Vil du tyvstarte? Sjekk bloggen min for filmer og inspirasjon.

Processed with VSCOcam with b5 preset
Processed with VSCOcam with b5 preset