Verdi for venstre

Det neste som slo meg etter bytteleken var å øke verdien for å være på venstre side. Jo mer lyst han har på å komme inn dit, jo mer sannsynlig at han vil det selv med apporten i munnen.

Siden han er en labrador, og veldig veldig glad i belønningene sine la jeg i tillegg til litt omvendt lokking og selvkontroll rundt maten (så jeg skulle komme fra det hele med alle fingrene i behold)

Jeg har laget første del av filmen i fort film så ikke dere skal sovne av kjedsomhet, men jeg ville bare vise at noenganger kan jeg trene ganske lenge uten å egentlig gi noen belønning, bare for å vise hunden at den ikke kommer unna med hva som helst, og spesielt for ivrige sjeler som denne. Mitt første mål var altså at han skulle konsentrere seg om venstre side, og ikke tenke så mye på alle godbitene som var på høyre.