Snø ingen hindring

Selv om jeg mest av alt bare har lyst å trene lydighet inne i den varme, tørre, kunstgressbelagte hallen vår har jeg nå innsett at jeg må tvinge meg selv til å trene mer ute og i ulike værforhold. Vi kan jo ikke bli helt bortskjemte heller.


Selvsagt kom det en meter snø i samme øyeblikk som tanken slo meg, og dermed var det bare å ta frem traktoren.
Nå hørtes det kanskje litt kult ut at jeg kjørte traktor og brøytet min egen treningsbane, men så vel er det ikke. Jeg bestilte brøyting av banen og så hjalp jeg til ved å stå ved siden av som moralsk støtte og ta bilder.
(Jeg fikk faktisk lov å styre den håndholdte snøfreseren litt også)
Ble det ikke bra? Nå har jeg virkelig ingen grunn for å ikke ta på lange underbukser og boblejakke før jeg trener lydighet.

Du skimter kanskje såvidt snøfreseren. Den jeg styrte. Det var tungt.

Kry har fått straffearbeid for å gjøre opp igjen for søndag

voila! (Takk Atle)