Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Selvstendige Vips – Hundetrener Siv Svendsen

Selvstendige Vips

Idag viste Vips frem en av sine mindre gode sider, nemlig et voldsomt sug ut og bort fra meg.

Planen var å gå gjennom en kjede med sitt under marsj, neseprøven, avstand og fri ved fot. Man kan vel trygt si at det ikke var noen større suksess. Se bare på filmen under.
En av de mindre sjarmerende og mest irriterende tingene med Vips er at han liksom er så klar for å løpe frem at han glemmer å være på lag med meg.
Selv om han later som han skal sette seg på plass har han allerede sprunget ut og søkt blant pinnene lenge før jeg rekker å kommandere.
Det er ikke sikkert dere hører det i filmen, men når Maria sier, helt om – send ut så bare springer han.
Det vil si jeg ikke rekker å trekke pusten en gang før han er langt unna.

Problemet starter ikke her, det starter i samme øyeblikk som han forstår at neseprøven er neste ut og dermed bruker han unødvendig lang tid på å finne rett posisjon ved siden av meg. Å ha to tanker i hodet har han jo vist tideligere at han har vanskelig for.

Når jeg kaller han tilbake fra tyvstarten kan dere se hva jeg mener. Er vi på lag? Ganske langt ifra.