Rutetrening; fart og retning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den andre delen av rutetreningen er å lære hunden å springe rett frem gjennom ruten, fokuspunkter da er retning og fart fremover.
For å få det til begynner jeg allid med target bak ruta og øker avstanden drastisk til jeg kommer på en slik avstand at jeg kan begynne å kaste ball over hodet på hunden når den løper.
Alle som har fulgt med bloggen vet jeg har slitt for å få Flint til å i det hele tatt løpe ut fra meg, men plutselig en dag løsnet det. Jeg var i Hønefoss og hadde lydighetsleir og den ene morgenen, etter å ha sittet oppe halve natten og drukket rødvin klarte Flint plutselig å løpe fra meg ut i ruta. Hurra, treningen går fremover! Dere kan tilogmed høre på videoen hvor ekte glad jeg blir når hun får det til. Jeg elsker lydighet!