Peder Z

Inspirert av Maria og Helenas blogger har jeg også laget et bloggintervju.
Første ut i rekken er Peder Z

Processed with VSCOcam with b1 presetPeder har trent og jobbet med hund mye lengre enn hva jeg har gjort. Han trent opp flere tjenestehunder, gjort det bra i konkurranser med sine maller og nå vil han vise at man kan gjøre det samme med også andre typer hunder.

For en uke siden kom nemlig lille My inn som siste tilskudd i flokken. My er en jaktcocker, plukket ut spesielt med tanke på å bli en rå sports og tjenestehund.

Peder fortalte meg at han valgte henne ut ifra de samme kriterier som han velger mallevalper. Bortsett fra kriterier om et bra bitt. Det er altså ikke selvsagt at man får en bra hund bare fordi man velger en spesiell rase.

Men lille My er helt spesiell. Hun er den råeste lille hunden jeg har sett. Maken til kroppskontroll, kamp og å være trygg i miljø skal du lete lenge etter. Hun kaster seg ut fra høyder, freser opp trapper, bryr seg ikke om hvor hun er eller hva vi gjør. Hun lever livet!

Processed with VSCOcam with b1 preset

I bloggen til Peder får vi lese hans tanker om hundetrening og ikke minst hva han vektlegger når han trener opp en valp.

Jeg var så heldig å få et intervju med ham hvor han sier litt om spørsmålet alle lurer på; Hva skal man egentlig prioritere når man får en liten valp som skal bli en stor stjerne?

 

 

 

Her er siden til Peder: http://kvartaletskennel.wordpress.com
Her finner dere bloggen hans: http://kvartaletskennel.wordpress.com

Idag ligger blant annet denne lille filmsnutten om valpetrening ute