Onlinekurs 2015

IMG_1786

Det er veldig mange som spør oss hvordan våre onlinekurser egentlig fungerer, så her kommer en liten gjennomgang

IMG_1873 IMG_1880

Gå inn på www.nolimitobedience.se

Der vil du finne nettsiden vår hvor alle våre onlinekurs ligger.
På forsiden ligger et bilde hvor det står: Nå åpner etappe 3, anmel deg her. Trykk på knappen for å komme til kursmenyen. Da vil du komme til en side som ser ut som det andre bildet.
Her ligger det bilder av alle de kursene du har mulighet for å melde deg på til nå.

Kursene fungerer slik at du får et eget brukernavn og passord du kan logge deg inn på siden med.
Deretter får du tilgang til det kurset du har bestilt.
Kursene består av ulikt antall leksjoner.
Etappe 1 består av 6 leksjoner. Hver 14 dag kommer det ut en ny leksjon med tekst og videoer som forklarer det vi har skrevet om. Ettersom etappe 1 startet 22 mars vil det allerede ligge 4 leksjoner ute som du får tilgang til med en gang du melder deg på.
Du har tilgang til kurset i 6 mnd. Det vil si du kan så ofte du vil gå inn og lese og se på filmene samtidig som du trener.

IMG_1279 IMG_0016

Etappe 1

er vårt helt nye og oppgraderte valpekurs. Her får du vite alle de tingene du behøver å trene på i starten for å få en bra hund. Har du en voksen hund kan du også melde deg på, Etappe 1 er som grunnmuren i all vår trening, hvis du ikke har det er det vanskelig å komme videre.
Noen syns at grunntrening høres kjedelig ut, men hva om vi sier vi kommer til å vise hvordan du bygger opp fotgående fra valpen er 2 mnd til den kan gå en hel fot?
Eller hvordan du fra noen enkle basisøvelser kan lære inn alle delene i apporteringene?
Dette er alt du skulle ønske du lærte når hunden din var liten. Dette er hva som kommer til å gjøre 2015 til et bra år. Dette er nettkurset som kommer til å fylle på verktøykassen og motivasjonen din!

Etappe 2
er innlæring av alle øvelser i Elite
Et skikkelig bra kurs med masse informasjon, her trenger du god til for å få trent på alt. Ulike innlæringsmåter og ulike hunder gjør at det er noe for enhver smak.

Etappe 3
konkurransetrening og utholdenhetstrening
Hvor mange ganger har vi ikke hørt: Han gjør aldri dette på trening/han går mye bedre på trening osv. Vel her skal vi fortelle deg hvordan du kan legge opp treningen for å lykkes like bra på konkurranse. Er du i tvil om det virker? Maria  har vunnet SM gull tre år på rad og vært med på landslaget i over 6 år med hunden sin!

IMG_1289