Ny poengsumrekord for Vips

Tidlig idag stod jeg opp (05.00), lurte et øyeblikk på om jeg skulle legge meg igjen men valgte riktig i siste liten.
Nytt stevne i Horten idag, denne gangen hadde jeg trent litt annerledes enn før Kristiansand og lykken var stor når vi begynte med dobbel 10 på fellesøvelsene, 10 på både metallen og neseprøven som vi har trent så på og 9 på innkallingen. Jeg er så fornøyd idag, det er alltid morsomt når det går riktig vei og ekstra morsomt med en bra poengsum (det er den høyeste poengsummen Vips har fått til nå,289!) og veldig moro at vi ble nr 2 av 14 flinke deltakere.

Vi fløt på en rosa sky hele veien hjem, men idag er det tilbake til den harde virkelighet. Torsdag er det nytt stevne, denne gang på hjemmebane så nå følger treningen mot å fortsette å holde oss her oppe.

Her kommer filmen for de spesielt interesserte