Mitt liv den siste tiden

IMG_3101 Har  vært fullt av masse kule saker! Først var vi i sør Sverige og holdt et lekekurs, jeg elsker å holde lekekurs!

IMG_3147 IMG_3199 Kjøpte nytt bånd, verdens kuleste!

IMG_3381 IMG_3382 Var hos Maria og gjetet med både Kry og Jim
Gikk et kurs for Maria Brandel og drakk champagne midt på formiddagen, ble syk (ikke så kult), holdt foredraget: Drømmen om eliten sammen med Maria (veldig kult, til tross for at jeg var syk), kjørte hjem etter foredraget (til tross for at jeg helst ville krabbe under dyna og bli frisk) for å hente denne lille damen dagen etterpå
IMG_3840 IMG_4027 IMG_4032
Møt Indy, verdens kuleste malle og min nye treningskompis. Indy er 7 år gammel og konkurrerer i mondioring 3, den høyeste klassen. Planen er at hun skal lære meg alt hun kan og være min første konkurransehund når jeg entrer ringen til denne helt nye verdenen. Foreløpig har vi bare brukt tiden til å bli kjent og introdusere henne for de to guttene i flokken. De på sin side er stumme av beundring. Hun er den fødte mafialeder.IMG_4223 IMG_4238
Jeg har, siden Indy har to sølvtenner og man skal matche hunden sin, måtte gå til anskaffelse av grillzIMG_4415 IMG_4416I tillegg har jeg kjørt igang sommerens andre leir; fra lek til lydighet. Vi har det så morsomt! Her kommer en liten snutt fra treningen idag, kule deltakere og kule hunder!