Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Leo lærer neseprøven – Hundetrener Siv Svendsen

Leo lærer neseprøven

477780_10152122286535627_1139960166_o

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I helgen trente jeg med en utrolig flink ekvipasje som først og fremst satser på mondioring. Hvis jeg ikke husker helt feil er dette Christophers første hund og han har allerede konkurrert og fått godkjent (eller hva det nå heter) mondioring 1.
Hvis noen lurer på hva mondioring er kan dere kikke på denne vidoen fra debuten. Det ser egentlig veldig kult ut, lydighet med forstyrrelser og morsomme utfordringer.

http://youtu.be/h_GBTEQLdmA

 

I mondioring klasse 2 kommer også neseprøven og det var prosjektet i helgens trening. Utfordringen var at Leo allerede har trent en hel del søk, men da med dekkmarkering og det kom selvsagt frem med en gang vi begynte å trene. Jeg tror vi fant en løsning på det til slutt, og jeg tror også det kommer til å hjelpe når vi får økt avstanden litt.
Han er også en riktig intensiv hund, så innimellom var det så pinner og glass skvatt alle veier.
Morsomst av alt var å se superfremgangen på bare to dagers trening, den siste økten før vi slo av kamera markerte han tilogmed to ganger på samme pinne et par ganger, som han insisterte på at det var den riktige når vi var for trege.

Kul ekvipasje!