Klatreren kry

Idag er det tid for konkurranse igjen. Denne gangen på hjemmeklubben. Jeg har ingen særlige forventninger til kvelden, jeg forventer at jeg skal klare å holde fokus og gleder meg til å konkurrere sammen med en gjeng herlige mennesker. I tillegg er det flere som har sagt de kommer for å heie og i den anledning vil jeg bare lime inn et sitat jeg så idag: “Hvem som helst kan ha medlidenhet med en venn i nød, men det kreves en virkelig edel natur for å sympatisere med en venn som har fremgang
Det er derfor jeg blir så glad av å ut og konkurrere, alle de fine menneskene som gleder seg over vår fremgang og trøster når det ikke går som det skal.
Stevnet starter klokka seks og jeg skal ha kurs frem til sju, så jeg håper eliten ikke begynner før det! Elin har sagt hun skal stille opp som backup i tilfelle det plutselig er min tur, men på den annen side har jeg jo erfaring med å styrte inn i ringen helt uforberedt, så det går vel kanskje bra det også.

Det nærmer seg innlevering av bachelor oppgaven også og jeg gleder meg til å få mere tid til trening, artikkel skriving, turgåing og ikke minst valpekos. Hilde har nettopp hentet hjem sin lille søte valp og jeg elsker å være der oppe og trene med henne. Kanskje kommer det ut noen valpetreningsfilmer etter hvert, og helt sikkert masse valpebilder.


Noen sier at Kry klatrer på rangstigen, jeg kan ikke forstå hva de mener?