Jeg bare hvorfor det?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har lyst til å spinne litt videre på et tema som havnet i kommentar feltet igår før jeg legger ut første video i den store utfordringen.

Her er et kort, men viktig utdrag av det Silje skriver:

zett elsket å lære nye ting, helst triks og noe som hadde med å bruke nesa å gjøre, eller løpe fort for å finne noen. Men nå det kom til «vanlig dressur» så mistet han litt gnisten.

Hvorfor er det sånn?

Jeg har sett hunder som holder på å krepere av kjedsomhet under trening av fri ved fot uansett hvor mye belønning de får, men som i samme økt for den samme godbiten forvandle seg til verdens mest treningsvillige og ivrige hund når det kommer til andre ting som sitt og dekk eller hoppstå.

I samme økt med samme godbit.

Hvorfor er det sånn?

Jeg vil gjerne ha deres tanker og ideer om dette, kommenter i vei!