Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Jeg bare hvorfor det? – Hundetrener Siv Svendsen

Jeg bare hvorfor det?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har lyst til å spinne litt videre på et tema som havnet i kommentar feltet igår før jeg legger ut første video i den store utfordringen.

Her er et kort, men viktig utdrag av det Silje skriver:

zett elsket å lære nye ting, helst triks og noe som hadde med å bruke nesa å gjøre, eller løpe fort for å finne noen. Men nå det kom til «vanlig dressur» så mistet han litt gnisten.

Hvorfor er det sånn?

Jeg har sett hunder som holder på å krepere av kjedsomhet under trening av fri ved fot uansett hvor mye belønning de får, men som i samme økt for den samme godbiten forvandle seg til verdens mest treningsvillige og ivrige hund når det kommer til andre ting som sitt og dekk eller hoppstå.

I samme økt med samme godbit.

Hvorfor er det sånn?

Jeg vil gjerne ha deres tanker og ideer om dette, kommenter i vei!