Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Hjemmetrening – Hundetrener Siv Svendsen

Hjemmetrening

IMG_0224_1

 

Idag hadde vi fint besøk og da er det ikke alltid så lett å få reist på trening, likevel fins det en hel del man kan trene hjemme. Og hvis du er litt smart involverer du de besøkende så det virker mer som underholdning enn trening. Line fikk filme mens Hedda og Aasne skulle heie og se om Jim klarte det jeg sa han skulle gjøre.

Min oppgave er å lære Jim at forstyrrelser eller bråk ikke betyr noenting, bare fortsett å jobbe så fortsetter jeg å belønne. Jeg har nemlig sett tendenser til at om det er noen veldig hyggelige folk rundt oss så blir han akkurat som en liten mark. Selv om han veeet han ikke skal gå bort så klarer han ikke helt å konsentrere seg om hva jeg sier eller hvordan han skal gjøre det. Idag gikk det derimot veldig bra, sikkert fordi han begynner å bli sikrere på signalene i avstanden. For sikkerhets skyld satt jeg ham oppi hundesengen så jeg ikke skulle få alt for mye forflytning. En vanskelighet av gangen.