Gøteborgs hundarena, I love u!

IMG_0058

 

Jeg tror jeg har funnet mitt yndlingsted i hele verden å trene. Der har de akkurat perfekt størrelse på hallen, stor nok til å kunne kjøre et helt eliteprogram og vel så det, tapet på veggene (!) speil til å trene detaljer i, varmt og godt, eget kjøkken med spisebord og stoler, lånebur, fatboy puter til å slenge seg i og verdens deiligste underlag å gå på. Det kjennes ut som en blanding mellom mattene vi hadde i gymtimen og liggeunderlag. Akkurat passe mykt uten at det blir vinglete og helt perfekt for å trene fart uten at man trenger være redd for at hunden skal skade seg.

Jeg snakker selvsagt om Gøteborgs hundarena, mitt nye yndlingsted i hele verden. Det er akkurat som å ha treningshall inne i stua!

Det var nesten trist å måtte reise derfra etter bare to timer, det var jo så mye mer jeg ville teste og gjøre der inne. Jeg vurderer sterkt å reise tilbake en hel gjeng og leie den for en hel helg for tenk så mye moro vi kunne hatt.

Den første timen fikk Vips være ute og gå et helt program, jeg har et nytt prosjekt på gang med ham for å se om jeg kan gjøre noen endringer. Mer om det senere. Den andre timen derimot var bare Jim sin og selv om jeg hadde andre planer ble det fort klart at vi måtte endre de. Jeg har nemlig klart å legge masse verdi i apportene, men nesten ingenting for meg når apportene ligger synlige. Det vil si at så fort han får sjansen så springer han og henter en til meg.

Det var derfor dette vi jobbet de første fem minuttene med, fokuser på riktige saker: Det jeg vil!