Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 En film til inspirasjon – Hundetrener Siv Svendsen

En film til inspirasjon

Først en gladnyhet: De fant ingenting galt på røntgenbildene idag! God karma nytter visst likevel 🙂

Videre kommer jeg til å bestille en massasjetime for å få ham sjekket igjennom muskulært og så får jeg bare se det an, han mangler en hel del kroppskontroll og går liksom litt vinglete med det ene bakbenet. Når de kjente gjennom han idag reagerte han på begge skuldrene foran, bildene viste som sagt ingenting (heldigvis!) og jeg følte meg kanskje litt lettere hysterisk over å ha bestilt timen.
Men okej da, nå vet jeg hvertfall at det ikke er noe alvorlig feil så får vi bare trene på.

Jeg og Elin har lett fælt etter et sted å trene inne, elin har sittet i telefonen timer i strekk og er vel på fornavn med de fleste personer rundt i kommunen. En stund så det ut som vi fikk leie en hall tre kvelder i uken, men allerede neste dag ringte de med kontabeskjed om at vi ikke kunne likevel (på grunn av allergi)
Vi har forsøk å få låne kunstgressbanene ute (hvor det ikke skulle gå an å bruke allergi som en forklaring) men da var problemet hvilken smitte effekt det ville få om noen så oss trene og dermed bestemte seg for å lufte (!) hundene sine der.
Alltid er det noe, men til slutt fikk vi leid oss ridehall og et av byggene inne på Hove leir.
Den er ikke særlig stor, men akkurat passe for oss to og passe stor til at vi kan trene det meste vi har lyst til.
Planen er nå å trene på så mange ulike steder som mulig for å ruste både oss selv og hundene til å kunne konsentrere seg på nye plasser, og å alltid kjøre gjennom en lang kjede i starten av hver treningsdag for at det skal bli skikkelig lett når vi kommer inn og skal gå en konkurranse.
Hittil har vi vært flinke og det kjennes faktisk bedre og lettere å gå lenge uten å belønne, jeg er oppe i 5 øvelser og målet for neste uke er å ta 10 slik at vi går noen ekstra for å være helt sikker på at 8 på stevnedagen ikke kjennes mye.
Første stevne nå er et uttakstevne til vm innendørs i Follo førstkommende helg, det får bli generalprøven på hvor langt vi er kommet siden i fjor.

Igår var det Cup på klubben, jeg ble kommandert gjennom fri ved fot, den nye mannekengen, innkalling, hopp apport og avstand.
Men det er ikke fokuset i denne bloggposten, istede vil jeg vise frem en av de unge lovende utøverne i klubben vår. Gunn Marita gikk rekrutt med sin blandingsvalp på bare 6 mnd, og se hvor flinke de er!
Jeg er ustyrtelig imponert, ikke bare over alle øvelsene hun har ferdig, men hvor bra helheten er.
Til sammenligning er Vips like gammel og har ikke en hel øvelse inne 🙂
Se og applauder, hun blir sikkert veldig glad om dere legger igjen en kommentar også.