Dagens motivasjonstips

Hva? Hva da hei du der tilbake i rekka?

Noen ganger er det lett å se seg blind på sin egen trening, man gjør det samme om igjen, og henger seg opp i ulike forklaringer og måter å tenke på.

Dagens beste tips er derfor, kom deg på kurs eller ta en privat time med noen du ser opp til og vet trener på en måte du liker.
Det er nettopp dette jeg skal, jeg og Flint skal nemlig på kurs med Maria Brandel. Fra valp til stjerne, hva kunne vel passet bedre enn det. Akkurat nå er jeg fristet å skrive fra gråstein til stjerne, men jeg skal jo ikke tenke negativt så da angrer jeg på det.

Maria er en utrolig dyktig og snill instruktør. Ja hvis det var bare et ord i hele verden som beskrev henne så er det nettopp snill.

Jeg startet å gå for henne når Kry bare var rundt et år, så fortsatte jeg med Vips og nå er altså turen kommet til den lille tarmen her.
Målet med kurset er å få Maria til å se på fri ved foten vår, hvordan den har blitt og hva vi skal gjøre annerledes eller fortsette med. Få noen nye øyne til å studere hva som skjer og ikke skjer.
I tillegg håper jeg å få motivasjon og nye innspill på øvelser som neseprøven, avstanden, fremadsendingene og engasjementet i treningen, ikke minst blir det utrolig deilig å sitte på deltakersiden i kurs sammenheng. Skikkelig ferietid! Vi skal trene hund, drikke øl, spise godteri og trene enda mer hund både mandag og tirsdag.

Denne helgen derimot er fylt med…akkurat det samme!
Vi er så heldige å få overnatte hos Nina før stevne for Vips på Bjerke imorgen og idag går turen inn for å miljøtrene, shoppe og kikke litt på livet. Deretter skal vi ut å trene med gode venner senere ikveld og så er vi forhåpentligvis klare for Bjerke på søndag.

Helt til slutt kommer en liten filmsnutt av en valpedag jeg og Elin hadde sammen bare på torsdag. Vi har jo nesten like gamle hunder, så vi trente på det samme begge to. Burleker hvor målet var
Å kunne jobbe med en annen valp ved siden av
Velge bort forstyrrelser fra oss
Øke lysten til å springe inn i buret
Sterke opp å vise selvkontroll og ikke springe ut av buret før du får beskjed
og til sist; springe rundt noe og få opp farten og avstanden både ut og inn.

Jeg er strålende fornøyd med at det hvertfall går litt fremover, muligens har jeg fart på hjernen og muligens er dette samme historien som Vips som unghund.
Men jeg klarer ikke å slappe av før jeg vet at jeg kan få henne til å springe det forteste hun kan. Så, flaks igjen at vi skal på kurs til mandag. Maria kom med mye av løsningen sist så forhåpentligvis gjør hun det samme denne gangen 🙂