Barnet skal hete….

Tusen takk for alle navneforslag, jeg fikk masse inspirasjon til å finne akkurat det riktige navnet. Det var ikke lett, spesielt ikke for en som har så vanskelig for å ta beslutninger som meg. Hvis noen har sett reklamen for fjordland og kjent på irritasjonen er det nettopp slik mine nærmeste føler det når jeg ikke klarer å bestemme meg.
Vanligvis bruker jeg alltid å ringe mamma, min mamma vet nemlig alt. Men hundenavn, nei det tror jeg ikke hun er noe særlig på.

For det første måtte det være noe kort, kult og ikke sukkersøtt. For det andre kunne det ikke være det samme navnet som noen i min omgangskrets og for det tredje måtte det jo passe til dvergen. Jeg slo faktisk opp Dverg på ulike språk og holdt nesten på å velge den swahiliske varianten; Nana. Jeg tenkte også litt på Fei, som bare er fint å si og mitt aller mest favorittnavn; Uri Geller. Men Uri passet ikke. Letingen etter et navn med en mening bak fortsatte.

Igår kveld kom jeg over en side med kvinnelige superhelter litt tilfeldig, og DER fant jeg navnet!
FLINT

Her kommer beskrivelsen;

Flint is the most durable Earth-born superhero (not counting artificially enhanced super beings) in the Wildstorm Universe.
She still feels pain but her body is nearly indestructible and she has a very high pain threshold.
She’s withstood numerous explosions (ranging from RPGs in the face to standing ground zero in city leveling explosions) and never sustained an injury.
She’s also impervious to energy blasts and other forms of physical trauma.  
In addition to her considerable durability, she’s also exceptionally strong, able to reduce reinforced buildings to rubble with a single punch.
As a member of Stormwatch, Flint has recieved martial arts training, making her even more dangerous than the average super strong character.
One seldom showcased superpower Flint possesses is super speed. She doesn’t run fast, but she can react many times faster than a normal human.

comicvine.com

Det er ingen tvil om at det er nettopp dette navnet hun skulle hete. For det første elsker jeg tanken på at hun ikke kan bli skadet, etter Krys mange besøk under nål og tråd. For det andre er hun en veldig sterk hund, for henne spiller det ingen rolle om noen blir sinte.
Og når det står at hun har kommet gjennom flere eksplosjoner uten en eneste skramme tenker jeg på de gangene jeg har blitt sint, prøvd å brøle til henne men ikke fått den minste reaksjon.
Hun er rett og slett en superhelt. Det går ikke å ta henne med makt, men du kan ta henne med list og få henne over på ditt lag.
Det er akkurat det jeg har tenkt å prøve på og dere skal få lov å følge med i planene.

Jeg kommer til å bruke bloggen som en treningsdagbok, med filmer, bilder og tanker rundt hva jeg har gjort (og hva jeg ikke burde gjort). Dersom noen vil komme med gode forslag, innspill eller ideer underveis så legg igjen en kommentar. Tross alt er det bedre å være på lag med en superhelt enn å være redd for hva hun kan komme til å gjøre om hun finner ut hvem du er.