4. Desember Stå på avstand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Heidi Bilkvam

Etter å ha gjetet hos Heidi hele formiddagen kjørte jeg i nesten 7 timer for å komme hjem igår. Når jeg så endelig veltet ut av bilen og skulle legge ut film… Så sovnet jeg.
Så det ble ingen 3. desember film, idag har vi vært i hallen og trent med tirsdagsgjengen så jeg fikk filmet en hel del og hadde tenkt å legge ut to filmer. Det ble ikke heller som jeg hadde tenkt, for sovnet flere ganger mens jeg satt og skulle klippe sammen filmene.

Så idag kommer det kun en film fra en økt hvor jeg har begynt å trene stå på avstand fra meg, som jeg skal bruke til innkalling med stå senere.
Jeg har forsøkt å få med i filmen litt hvordan det gikk i økten, det blir en hel del feil hvor han kommer mot meg, men det gjør ingenting. Da lærer han ihvertfall hva han ikke skal, og hvis jeg skal dømme fra den siste repetisjonen i filmen så begynner han å tenke helt rett. Jeg fikk tilogmed noen fine frivillige bakoverdekk på avstand fra meg, men de kom desverre ikke med på filmen.

Så her er den, første økt med stå på avstand.