Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 4 Desember – Hundetrener Siv Svendsen

4 Desember

Processed with VSCOcam with c1 preset
Tur, ikke trening. Mine hunder var en stund litt forvirret over at alle hundene så like ut….

Vanligvis når jeg har med begge hundene på trening har jeg en i bilen mens jeg trener den andre. Når jeg trener er jeg ofte veldig emosjonell i mine belønninger og det bruker jeg å få høre fra den hunden som ikke får være med.
Siden jeg ikke vil de skal trene på å bruke energi på å ligge og bjeffe så har jeg derfor en i bilen og en på banen.
Men videoklippet idag er fra en økt hvor jeg trente på å øke toleransen for at den andre får trene gjennom å ligge på en target og holde posisjon.
Jeg gjorde kun enkle øvelser som; komme av target når ditt navn ropes, holde posisjon mens den andre gjør enkle detaljer og la den andre få hente belønninger på bakken.
For å få det til holdt jeg intensiteten veldig lav hele tiden og avsluttet med litt doble heeling, bare for moro skyld (og fordi jeg alltid trenger minst en ting å smile av på hver trening)

Usually when I train my dogs I have one of them in the car while I train the other. When I train and reward Im very emotional, so when I say my “good!” The dog thats not in training lets me know what he think. And because I don’t want them to use energy on sitting and barking at each other I just put one in the car.
But todays video is from a session where I trained them to tolerate some small things while lying on a target.
The other dog getting called off the target, doing small things for a reward and going for a treat on the ground. I had to keep the intensity low to get success, but its a start. They even did some duo heeling, just for fun.