Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 17 Desember – Hundetrener Siv Svendsen

17 Desember

Dette må vel være en av de morsomste dekk og bli treningene vi har hatt!

Jeg husker Sigurd, kom med en stor pakke på trening. En fjernstyrt gravemaskin!
Ikke bare kunne den kjøre, men den kunne grave også. Vi fylte hele grabben med pølse biter og kjørte matvegrin og dekk og bli trening i samme slengen.
Det var ikke bare lett å styre gravemaskinen rett, så det tok en del forsøk. Fordelen med dette var at hunden fikk en hel masse belønninger for å bli liggende mens vi styrte på rundt.
Et bra tips for å gjøre treningen på kjedelige moment litt morsommere (og bevare barnet i deg selv, hvem drømmer ikke om å shoppe løs i lekebutikken?)

Har du noen bra tips for å gjøre treningen morsommere?