Vips i klasse 2, Hove

Så var det tid for et nytt stevne, denne gangen på hjemlige trakter,  nemlig Hove.
Været var strålende, ikke noe regn, passelig temperatur og bare blide publikum.
Vips viste seg fra sin beste side og idag kjentes det bra ut å gå i ringen!

Vi startet med fellesdekk, to hunder reiste seg og begynte å løpe. De var borte og snuste på Vips mens han lå nede (det så heldigvis ikke jeg) men han hadde bare kikket bekymret bak seg. Helt til de begynte å løpe og en annen hund fulgte etter, da satt han seg opp. Men det gjorde ingenting, for i samme øyeblikk ble vi kalt tilbake og jeg kunne legge ham ned som vi gjør på trening. Helt perfekt!

Vi fikk gjøre fellesdekken om på nytt og denne gangen lå han som en prest. Nåja, vi fikk trekk for snusing, men akkurat det gjør ingenting etter hva som nettopp skjedde.

Førstemann inn i ringen vil si at jeg bare lekte litt på utsiden før vi gikk inn. Fri ved foten kjentes like bra som på trening, dekk under marsj og stå under marsj likeså. Innkallingen også, han løp avventende første strekken men det holder vi på å jobbe med på trening. Stå momentet og reaksjonen på siste innkalling er jeg strålende fornøyd med.
Ruta løp han fort ut som han bruker, men stoppet av seg selv på streken og vi fikk null. Absolutt noe å ta tak i, det er ikke lov å stoppe selv i ruta men jeg antar jeg bare har meg selv å skylde på etter en intensiv treningsperiode med stå i ruta.
Apporteringen tok han omtak i opptaket fordi han tok den i kule første gangen og så bruker han litt tid på å sette seg inn, men absolutt godkjent.
Hinderet er fint og heldigvis en øvelse vi er ferdige med og avstanden var helt slik den skulle.

Men det beste av alt var at han kom frivillig med meg til hver eneste øvelse og kunne veksle mellom belønning av meg og å jobbe  videre, det kjentes kjempebra ut og vi er absolutt på vei til å bli et team. Opprykk med en null er bra greier.

Fellesdekk: 9
Fot: 9,5
Dekk under marsj: 10
Innkalling med stå: 8,5
Stå under marsj: 10
Ruta: 0
Apportering: 8
Hinderet: 9,5
Avstand: 10
Helhet:  10
Totalt: 168,5 poeng, 1. premie og vinner av klassen

 

Jeg vil også gratulere våre elever fra elitesatsingen i vår: Lotte med Cirka med opprykk til elite og Nina med Ember som også fikk opprykk til klasse 3. Hipp hurra!
Det var masse bra å se på idag og jeg syns klubben, og sørlandet er på god vei oppover. Kim Roger fra klubben med hunden Diesel fikk også opprykk til klasse 3, skikkelig moro!

Her er videoen fra Vips sine five minutes of glory: