Vips har debutert i klasse 3

Så var dagen endelig kommet når Vips skulle debutere i klasse 3. Det er jo ikke så veldig lenge siden jeg bestemte meg for at, jo neste stevne skal være klasse 3 så vi får øvd oss på viktige øvelser som neseprøven, avstand, felles sitt, metall og hopp apport. Jeg tror nemlig vi har mer igjen for å gå et par stevner i klasse 3 som ligner mer på elite enn i klasse 2 så kommer det oss mer til gode senere.

Stevnet startet ikke før 11, så vi hadde god tid før vi skulle reise. Jeg var litt spent hvordan det kom til å ende, det kunne gått begge veier, Men det gikk bra 🙂

Felles sitt: 8 Her satt han som en prest, men når jeg skulle gå inntil reiste han seg og fulgte etter meg. Sikkert fordi jeg mest har gått bort og belønnet når han har blitt sittende, han trenger bare litt mer konkurranselik oppførsel på den øvelsen
Felles dekk: 10

Vi var først inn i ringen igjen, så etter litt kontakt trening og lek på utsiden var det klart for resten av programmet
Fot: 9,5 (!) Jeg har aldri fått så bra på foten noen gang, og enda har vi mer å gå på. Herlig
Sitt under marsj: 9
Innkalling: 9 Jeg elsker at vi har begynt å få løping på kriterier
Ruta: 8,5 For et par dager siden gikk det opp for meg at jeg har trent så mye punkt bak i ruta at han aldri stopper før han er helt bak. Siden jeg var forberedt hadde jeg en plan b klar og fikk han innenfor streken igjen.
Hopp apport: 8,5 Dette var min feil, jeg kastet inn i grøfta og Vips måtte lete litt før han fant den. Flinke vips. Jeg elsker også at han har tenkt å løpe forbi hinderet på vei tilbake men retter seg selv og hopper over.
Metall: 9 Han har det så travelt tilbake at han nesten ikke rekker å få med seg apporten. Rett tanke
Neseprøven: 7,5 Dere har jo lest om hva vi trener på og sliter med og da vi kom til denne øvelsen var hans eneste tanke. UT! Han er jo litt søt da der han fortvilet prøver å kommunisere til meg at jeg står feil vei mens de legger ut pinnene, hallo det er bak deg det skjer. Selv om han er alt for vill plukker han riktig pinne, og DET er jeg veldig glad for. Flinke Vips.
Avstand: 8 Dobbelkommando på første oppsitt. Vi mangler litt rutine før øvelsene så han skal vite hva som kommer. Når han først er igang reagerer han fint.
Helhet: 10 Vel fortjent til å være første start i klasse 3.
Dette blir bra, det er jeg sikker på!