Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Vips gjør så godt han kan – Hundetrener Siv Svendsen

Vips gjør så godt han kan

Denne helgen er det rekruttsamling på Hove og landskamp mot de svenske rekruttene, jeg gleder meg skikkelig til å konkurrere igjen. Kry hadde en fridag igår hvor hun bare fikk være med hund og jeg vet det funker for sent igår kveld kom hun og tilbød noen veldig fine sitt opp mens jeg sydde. Derfor blir det ekstra moro å gå ut på banen idag, endelig får vi lov å trene igjen.

Målene for dagen er:

At hun skal være stille på fellesdekken når jeg går inntil (det gikk forrige stevne, så bank i bordet har det skjedd en læring)
At hun setter seg ordentlig opp på sitten i avstandskommanderingen. Jeg har ordnet så mye med dekk fra stå at plutselig hadde vi fått en nølende og dårlig sitt opp. Forhåpentligvis har jeg fått ordnet opp i det igjen, dels ved å finpusse teknikken og dels ved å legge inn litt flere belønninger når jeg står langt borte. En del teknikk og en del forventning.

Jeg har egentlig ikke tid til å sitte her, for del to av oppvarmingsplanen er å gå en tur alene med kry før vi starter. Her hjemme er bukkejakta i full gang, så heldige meg som bare har 4 minutt ut til fine turløyper på Hove.

Her kommer en liten film av Vips fra iforigårs, se han kan løpe fort!

For de som ikke syns det var så imponerende, her er hvordan ting så ut i vinter. Etter denne økten derimot kom vi på rett spor igjen og jeg lærte viktigheten av å ha en hund i riktig stressnivå til ulike øvelser.