Vips en tur på sjøen

Hm, jeg forsøker å redigere på bildene jeg legger ut så de skal passe bedre til siden, men istedenfor starter plutselig teksten midt på arket istedenfor på siden. Hvordan i all verden skal jeg endre på det da?

Idag har Vips fått være med på båt tur igjen. Han var med ut når han bare var en liten fjert og den gang tok han det hele med stor ro. Han fikk gå løs rundt i båten og ta spise en makrell til lunsj. Litt rart med en sprellende fisk syns han, men etter en liten stund fant han ut den kunne spises og da var det ikke noe prolblem.

Idag fikk han være med ut i båten igjen og denne gangen var alt veldig skummelt. Flytebryggen var skummel, båten var hvertfall skummel, lydene var skumle, sjøen var skummel bølgene var skumle. Han forsøkte å hoppe ut av båten en gang og smøg seg rundt så lav han kunne gjøre seg. Heldigvis for Vips så er han ikke bare redd, han er nemlig gruelig nysgjerrig. Så når det plutselig luktet fisk i båten glemte han seg litt, og så var det noen spennende garn, en eske, litt tang og jammen fant han ikke noen pølsebiter også. Ganske snart kunne han trene om bord i båten og jammen fikk han ikke trent balanse også for det var en del bølger utenfor.

Mens vi trakk inn garnet og slapp det ut igjen satt han inne i kahytten og delvis la seg ned og delvis kikket på oss og hva vi drev med gjennom vinduet. Når vi var ferdige fikk han komme ut og spise fiskehaler, lukte på fangsten og være med på land blant rullestein og enda flere spennende lukter. Samtidig som han er veldig avhengig av meg er han så gruelig nysgjerrig at han bare ikke kan la være å ta seg noen turer på egenhånd ganske langt bort.

Senere på ettermiddagen fikk Kry være meg og Line på tur mens Nemo var ute og jogget med mamma. I tillegg fikk jeg servert middag og slapp å vaske opp! Jeg elsker livet mitt!