Vips en rekrutt

Idag tar vi en pause i fri ved fot treningen og vier et helt innlegg kun til vips. Den lille reka med kort pels får ta en kort feire fra rampelyset og heller bruke tiden til å passe på sauer.

For ikke så lenge siden ble Vips 2 år, det er altså to år siden jeg for første gang var og besøkte valpekullet som jeg absolutt ikke skulle ha noen valp fra. Jeg skulle bare være med å kikke, kose med de små hårballene og ta dem med ut i verden. Det var en valp jeg likte godt fra starten, han sprang rundt med metallapporten helt fra første stund, hang i leken så fort jeg tok den frem og var alltid fremme og hilste på alle som kom.
Heldigvis fikk jeg Ingerid til å kjøpe ham, så slapp jeg å tenke mer på det. Ingen valp på meg nei.

Trodde jeg.

For da alle valpene hadde funnet sitt eget hjem var det bare en igjen. En liten sort og hvit dott som absolutt ikke stod frem som noen lydighetstjerne i mine øyne.
Det var bare det at hver eneste gang jeg kom inn så var han ved min side. Så fort jeg satt meg ned la han seg ved siden av meg og liksom valgte meg.
Ikke var han så spesielt interesert i å leke, han ble redd når det kom et fly høyt over oss og han var ikke så vill og frempå som jeg liker dem.
Men han valgte meg.
Så da måtte jeg bare ta ham.

Og så måtte jeg bare legge ut to videoer fra han var liten, se så søt han var. Han ser ut som en liten vannbøffel med de ørene.

Når vi først er inne på gamle filmer så måtte denne også med, det var vel kanskje her hele treningen vår snudde og jeg begynte å se hva jeg kunne få frem i denne forsiktige alt for høflige valpen. Et viktig kurs som gjorde at vi havnet på rett spor.

Eller hva med vår første start i rekrutt. Jeg var ganske skjelven i knærne før jeg gikk inn i ringen, men Vips viste hva han var god for, vant hele klassen og gjorde meg skikkelig stolt. Fine lille Vips (som plutselig ikke var så veldig liten lengre)

Og det bringer oss frem til idag og starten av juni hvor Vips startet sitt aller første Nm. Han klarte seg strålende bra og viste frem mange gode sider.

Idag ble vi altså tatt ut til å være med på rekruttsamling i August, nå begynner reisen mot å bli gode nok til å være med på landslaget. Jeg gleder meg skikkelig til alle treningsøktene som ligger foran oss, og alle kosestundene i sengen når vi er på reisefot.

Verdens fineste hund.