Ukens tema: Fremadsendinger

Denne uken har vi vært på farten til Drammen og Lillestrøm. Lille Jim har fått hilse på en stooor riesen, men lot seg ikke affisere nevneverdig av det. De to andre pinglene derimot løp ut i siden når han kom dundrende bak dem. Nå skal det sies at Maximus må være en av de snilleste store hundene jeg kjenner, så jeg var helt trygg på at det kom til å gå bra, og det var visst Jim enig i.

Han har fått trene i enda en ny hall, Drammen hundepark og vært en snartur på utsiden av Dogs4all messen på Lillestrøm for en fotoshoot. Bildene er det flinke Therese N. Andersen som har tatt, hun er bare helt utrolig flink til å fange øyeblikk så jeg har allerede invitert henne inn for en ny fotosession før han blir for stor. Anbefals virkelig!

Og så har vi trent og trent på ukens tema, springe frem. Jeg har fokusert på tre ting, Springe rundt en stol, springe til target og springe inn i buret.
Med alle tre øvelsene har jeg begynt veldig nært og bygd masse verdi for å gjøre øvelsen før jeg idag økte avstanden, la på litt forventningslyd og fikk frem litt mer fart.
Nå lar vi temaet ligge for en uke og fokuserer på neste som er stå, sitt, ligg. Både under marsj, langt unna meg og i avstanden.
Her er ukas film: