Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Tredje del av påskeferien – Hundetrener Siv Svendsen

Tredje del av påskeferien

Etter det morsomme kurset i drammen plukket jeg opp mitt reisefølge som kom putrende i en skranglete stasjonsvogn fra sørlandet og dro på gjeterhundkurs i Sverige med Jo Agnar Hansen.
Jeg tror det var noen av de morsomste dagene mine på lenge, jeg lærte så mye.
Både når jeg var ute på jordet selv, men også av å se på hvilke råd de andre fikk. Målet mitt er jo å konkurrere etter hvert, så selv om vi ikke har kommet så langt enda fikk jeg med mange tankevekkende råd jeg skal bruke senere.
Første økten var Kry en rotte på speed, det så ut som hun mest av alt hadde lyst å gjeine sauen langt pokker i vold. Andre økten la vi på litt regler for hva man får lov til og ikke og ser man det. Plutselig landet hun med alle fire bena på bakken og det kjentes ut som kontrollen kom tilbake og vi kunne begynne å ta tak i våre kampesteiner; Driving, flanking ut av balanse og GÅ ROLIG!

Sjekk de fine forholdene, sånn vil jeg også ha det!

Ivrige tilskuere

Masse flinke deltakere, jeg ble så inspirert!

Da jeg kom hjem satt jeg i harde forhandlinger for å finne en liten flokk sauer å trene på, de aller fleste har jo lam på sine sauer nå så det er ikke lett. Dersom noen vet om en tre fire sauer som trenger litt mosjon så stiller vi gladelig opp. Gode forslag premieres med sjokolade og kokosboller!