Tenketrening og dagens Christopher

Ingen avstandsfilm idag, men en økt med springe rundt kjegle. Når Maria var her påpekte hun at Jim løp for nært kjegla når jeg sendte ut, ingen stor greie men fint å ta tak i tidlig før det blir en dårlig vane. Jeg har helt fra starten av trent inn kjegla som jeg har gjort med de andre, shapet inn på nært hold hvor han skal stå. Når jeg kombinerer det med fart bruker det å bli veldig bra, men her må jeg altså tenke litt om.

For å få mer avstand anbefalte Maria å trene springe rundt kjegla, men for at han ikke bare skal løpe over den og fordi han er ganske innkjørt allerede på å stoppe ved kjegla så fikk jeg i lekse å trene det rundt en stor kjegle.
Noen stor kjegla hadde jeg ikke, og de fleste man får kjøpt er jo heller ikke noen størrelse på. Heldigvis kjenner jeg en grepa dame fra Evje, og hun troppet opp på vegvesenet og spurte om hun fikk kjøpe en stor kjegle, som jeg deretter fikk i 30 års presang!

IMG_2801

På filmen varierer jeg mellom å springe rundt og inn, stoppe (han har jo ikke så stor peiling på hva det egentlig betyr, så litt hjelp må til), springe igjen så han må høre etter hva jeg sier (og ikke sier) og til sist en helt inn på plass for å ikke glemme den. Jeg syns han er litt søt der han titter bak ryggen min etter leken, men kommer opp i fotposisjon når han skjønner den ikke er der.

Neste skritt på veien når jeg begynner å sette den sammen med ruta kommer i en annen bloggpost.
Til alle som har fått neseprøver opp i halsen, dere kan slutte å lese nå.
Til alle dere andre som fortsatt er interessert, eller bare vil se dagens Christopher, scroll nedover 😉

IMG_2825

Akkurat som Jim har vi jobbet en del med Leo for å kombinere søk og apport.
Akk så vanskelig og oj som det har gått rundt oppi hodene deres. Men endelig ser det ut til å løsne.
Her ser dere de siste to øktene fra dagens trening.