Strålende avveksling

Idag har jeg vært langt avgårde og gjetet sauer igjen. Sist gang trente jeg lange hent og fikk fantastisk fremgang, idag trente vi driving og det er jammen jeg tusen ganger vanskeligere enn lydighet.

Ikke bare skal hunden gjøre rett, høre etter hva jeg sier og gjøre det. JEG må tenke over alt jeg gjør hele tiden, reagere lynraskt og huske forskjellen på høyre, venstre og ligg. Puha, det blir vel gang på det etter hvert, nå har vi hvertfall noe å trene på fremover.

Det var utrolig deilig med en avveksling fra all lydighetstreningen, men imorgen er vi på plass i hallen igjen for en siste trening før vi reiser til Stavanger på fredag for å holde kurs.

Siden jeg alltid er på veien et eller annet sted hører jeg mye lydbøker. Idag var det denne boken som fikk holde meg med selskap. Lover bra så langt.

Siden det ble så strålende fint vær idag måtte jeg stoppe og kjøpe nye solbriller, de gamle ligger et veldig lurt sted. Sikkert samme stedet jeg har lagt gjeterhundfløyta mi. Jeg ser litt sur ut, men jeg lover at jeg egentlig var blid.

Sjekk det fine været, det var helt fantastisk fint å være ute idag, jeg tror tilogmed jeg nesten ble litt brun!