Stevne AOH 21 april

Torsdagens stevne bød på overraskelser, både bra og ikke fullt så bra.
På felles sitten flyttet hun en labb, men satt med hodet vendt mot der vi gjemte oss nesten hele tiden, flinke Kry!
Felles dekken derimot, jeg så hun lå litt urolig og ble irritert på meg selv fordi jeg ikke har tatt mer tak i det enda. Før jeg plutselig så hun reiste seg og tuslet bak der vi stod! I all verden, det der har hun aldri gjort før! De gangene det har hendt noe har det kun vært at hun har krøpet og makket seg litt i tillegg til å snuse veldig i bakken mens hun åler seg, men aldri reist seg. Merkelig. Men enda et tegn på at dette MÅ vi ta tak i. Jeg mistenker at den trenger å bli lagt litt mer verdi i, så jeg kommer til å få den frem frivillig og belønne at hun trykker seg mot bakken og ser veldig selvsikker og bestemt ut.
Ja ja, etter å ha forsonet meg med at det ikke kunne holde til førstepremie i dag gikk vi ut og bare kjørte på.
Fri ved foten var veldig fin i dag, en anelse mer trykk enn de siste gangene og det så veldig bra ut, kanskje jeg skal legge litt krutt i det? Misset en holdt og surret litt på ryggingen, men vi fikk 9 på den og det tror jeg jammen er det beste vi har fått noen gang.
Mannekengen var veldig fin i dag, ikke noe å si på den. Flinke Kry!
På innkallingen stoppet hun  om enn sent. Ruta var jeg veldig fornøyd med, fin fart ut til kjegla. Innkomsten var superfin! Superkry!
Apportering med dirrigering løper hun ut til feil kjegle (akkurat som i Tønsberg) men jeg kunne dirrigere henne til riktig og hun hadde veldig fin fart ut til apporten. Yrken Kry!
På metallen slo hun inni hinderet så der fikk vi litt trekk. Neseprøven var jeg veldig fornøyd med i dag. Selv om dommeren trakk oss fordi hun dyttet med nesa i pinnene så er ikke det noe jeg bryr meg veldig om enda. Jeg syns det var veldig gøy å se hun løpe målrettet ut og tok pinnen på første konfrontasjon, det er bra det Kry!
Avstanden kom hun frem to skritt på første stå (akkurat som i Bergen) og så kom det lyd på alle skiftene! Vi fikk bare 6 på den, men det jeg er veldig fornøyd med er bakoversitten hennes, finfin. Vi får jobbe videre med å balansere ro og forventning i den øvelsen.
Alt i alt fikk vi 255 poeng og en 2 premie, poengmessig ikke så bra. Men, det føles veldig bra å gå med henne der inne, og det er jeg veldig glad for! De siste to stevnene har det vært kjempemorsomt å føre henne, vi er liksom på lag der inne og jeg kjenner meg bare glad og lykkelig når vi går. Verdens beste Kry tar snart revansj. I helga kanskje?

Fokuspunktet videre:
Frivillig dekk og bli med hodet ned
Løpe til riktig kjegle
Transportstrekker og frivillig utgangstilling mellom øvelsene, igjen
Ro i avstand og oppflukt

Her er karakterene
Felles sitt: 9,5
Felles dekk: 0
Fri ved foten: 9
Mannekeng: 10
Innkalling: 8,5
Ruta: 9,5
Apportering med dirr: 8
Metallen: 8
Neseprøve: 8,5
Avstand: 6
Totalt: 255 poeng, andre premie og nr 2 i klassen

Mitt kjære kamerateam som dere hører i bakgrunnen (nesten hele tiden) glemte å slå på kamera så filmen begynner på slutten av fri ved foten, herregud så sent jeg løper. Jeg ble helt satt ut av alle vendingene hele tiden. Kanskje jeg trenger litt lange strekker for å komme opp i fart? Uansett, tusen takk til tantene på benken og alle dere andre som heiet på oss. Og ikke minst, grattis til Anette med Flip som fikk 304,5 poeng! Veldig bra jobba!
Og et stort Ps. Legg merke til museflettene! Langt hår, ikke sant?