Sommerkurs 2015

Mange har spurt etter sommerkurs i år, jeg har lett lenge og vel etter datoer som passet, men 2015 har vært og er fortsatt et veldig travelt år på mange områder. Heldigvis, jeg elsker jobben min og at jeg får treffe så mange bra mennesker!

Siden Peppy fikk foten ut av ledd i påsken og har gått i gips i 6 uker vil det si at alle våre konkurranser denne sommeren har gått i vasken. Han er begynt opptreningen nå og foreløpig ser det veldig bra ut.

Den gode nyheten derimot er at jeg derfor har fått en helg ledig, og denne helgen, på tross av ekstremt kort varsel kommer jeg til å sette opp dette årets eneste sommerkurs.
Tidligere år har sørlandet servert både sol, champagne, grillmat og bra hundetrening og jeg satser på en bra reprise i år!

Nytt for i år er at det bare kommer til å være to dager istedenfor fire, vi kommer til å dele dagene i to slik at halve dagen bestemmer jeg hva vi skal gjøre og andre halve dagen får dere bestemme hva dere vil ha hjelp til.
På lørdag skal vi dypdykke i fri ved fot. Jeg elsker den øvelsen, og spesielt etter jeg fant ut en genial måte å trene det på som både gjør treningen effektiv men også mye morsommere for både meg og hunden. Jeg lover at dere kommer til å få massevis med motivasjon etter denne halve dagen.

Halve søndag går med til hva vi kan gjøre for å få hundene våre til prestere like bra på konkurranse som på trening. Noen ganger er det små ting, andre ganger er det større saker. Men jeg mener at gjennom å trene mine smarte øvelser fra tidlig alder kan du forberede hunden på å bli en stabil konkurranseutøver i mange år fremover!

Dersom du trykker på bildet under kommer du til kurs siden hvor du kan lese mer om kurset eller du kan sende en mail direkte til meg med påmelding.


Spre det rundt og ta med alle vennene dine så lover jeg du kommer til å få en bra start på sommeren!