Smart kjøp

 

Selv om det viktigste for å bli god i lydighet er å trene så dukker det innimellom opp smarte ting som gjør treningen enklere.
Dette buret er en slik smart ting.

Nå er det slutt på å dra med seg store tunge bur som gjør at du blir skeiv i ryggen og får blåmerker på leggene!

Når vi reiser i hundehallen for å trene, eller rundt på konkurranser har jeg alltid med et bur eller to for å ha en plass hvor de kan slappe helt av og hente seg inn. Ofte er det et stykke å gå, i tillegg til bur har jeg med leker, mat, stol, hund, tepper og videokamera. Jo mindre jeg må bære på jo gladere blir jeg, derfor elsker jeg dette buret.
Det får plass i vesken, ryggsekken eller treningsbagen og når du slår det sammen blir det på størrelse med et A4 ark (okej, nesten da)

Buret er ikke så veldig solid, så om du har en utbrytermester ville jeg nok holdt meg til et stålbur. Stoffet er som en telduk og jeg tror ikke det skal så mye gnaging til før det er ødelagt.

Alle mine hunder har et slikt bur og de har ikke ødelagt det enda, nå er de jo vant til å være i bur og ligge stille. Likevel hender det jo en av dem blir ekstra ivrig og kaster seg i veggen, men alt er like helt enda.

At det ikke koster skjorta i tillegg gjør det bare til ekstra bonus. Trykk på bildet så kommer du direkte til butikken.

Kjøp buret, finn frem godbiter, spring ut og tren burleker!