Skryteblogg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noen ganger besøker man steder og butikker hvor det er ekstra bra service eller ekstra bra utvalg, og jeg har funnet akkurat et slikt sted!
Det er ofte ganke vanskelig å finne butikker hvor de selger utstyr til å trene lydighet med, har bra utvalg i leker og selvsagt dusinvis av halsbånd og lenker (ja, det er faktisk viktig å ha noe til et hvert bruk, jeg kjøper jo nye klær med jevne mellomrom!)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I Kristiansand, nesten ved sørlandsenteret har de en slik butikk. De har nesten alt du trenger! Og det beste av alt, hvis ikke de har det inne så er det bare å si ifra så bestiller de det du trenger. Jeg elsker denne butikken!

For ikke så lenge siden skulle jeg ha meg ny vest, jeg lette over alt men hadde ikke lyst å bestille på nettet for jeg ville prøve og se hvilken som passet best. Tilfeldigvis var jeg innom hund og katt senteret, og ikke bare hadde de vestene, de bestilte gladelig inn i flere forskjellige størrelser og modeller så jeg kunne få prøve. Det kaller jeg service!
Sørlandsparken Hund og katt senter, i love you!

Jeg fikk vesten min, og den passer helt perfekt, kanskje jeg nå slipper å gå med kjøttbolleflekker på buksen og hundesikkel på ryggen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Sofia Edlind