Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Siv og Marens kursfestival! – Hundetrener Siv Svendsen

Siv og Marens kursfestival!

1959296_10152204898896999_1878542187_n

Dette er sommerens store høydepunkt, dette er uken du ikke vil gå glipp av. Dette er dagene alle kommer til å prate om. Vi lover dere champagne, spennende instruktører, sprudlende arrangører og masse fint vær!

Denne sommeren har vi satt sammen en kurspakke med de instruktørene VI kunne tenke oss å gå kurs for selv. Vi liker å få nye ideer, møte instruktører på tvers av grener og skape noe helt nytt!

Hele showet starter med Towa Lindh, Sveriges tøffeste dame! Brannmann, 3x SM vinner i Svenskskydd, konkurrert og gjort det bra i SM lydighet, bruks og jeg vet ikke hva. Denne damen kan alt!
Jeg var så heldig å være på foredrag med henne tidligere i år, og jeg sulter etter å høre mer. Hun har utrolig mye bra å komme med!

På tirsdag kveld kommer den sprelske foredragsholderen Jørgen Rørvik, han har lovet oss århundrets foredrag om mental trening, noe vi gleder oss helt vilt til!

Onsdag er Tobias Gustavsson sin dag. Han kommer dels til å holde et kort foredrag og dels jobbe med seks utvalgte ekvipasjer om stress, aktivitetsnivå og innlæring.
Siden vi tenker at å lære inn alle øvelsene i eliteprogrammet bare er en del av konkurreringen tror vi at Tobias har masse nyttig info å tilføre!

Torsdag og fredag kommer Emma Wilblad. Emma er best kjent som freestyle dronningen av Sverige, jeg vet ikke helt hvor mye hun har vunnet og hvor mange store show hun har vært med på, men det er mange! For en tid tilbake bestemte hun seg for å bli skikkelig god i lydighet, og så ble hun det!
Emma har bred erfaring fra mange ulike raser, hun har selv konkurrert med og er oppdretter av Pumi i tillegg til hennes nåværende konkurransehund, en bc.
Vi tror Emma har masse gode og alternative løsninger på flere saker, og vi gleder oss til å få høre dem alle sammen!
Kurset vil sikte seg inn på de som ønsker å konkurrere i lydighet.

IMG_8745 IMG_8751
Du kan velge å melde deg på til den instruktøren du er mest nysgjerrig på, til alle om du er redd for å gå glipp av noe, eller som champagnedrikkende observatør hele uken.
Uansett hva du velger lover vi deg det kommer til å være verdt hver krone!

Kursene kommer til å foregå i Sørlandets hundehall, hvor vi har tilgang både til innendørs hall og stor lekker utebane.

Her finner du linken til festivalen og påmeldingskjema: http://teiens.com/siv-og-marens-kursfestival-2014/

Her kommer en video fra sommerens champagnesamling, denne sommeren kommer til å bli enda bedre!