SBK 25 april

Etter Søndagens stevne vet jeg ikke om jeg skal le eller gråte, jeg ler heldigvis mest. Fredag og lørdag gikk med til intensiv dekk trening og jeg tenkte i mitt stille sinn mens vi stod på oppvarmingsbanen at nå legger hun seg vel på felles sitten. Ha ha, det skulle jeg aldri ha tenkt for det gjorde hun også. La seg på felles sitten og reiste seg på fellesdekken. Er det mulig. Heldigvis var det noen snartenkte damer bak teltet som minnet meg på å ikke ha henne hos meg, da fikk hun jo belønning for å stikke av, men istedenfor legge henne et stykke unna alene.

Jeg var faktisk ikke nervøs før jeg gikk inn, men idet jeg entret ringen ble jeg plutselig redd for hva annet hun kunne finne på.
Fri ved foten gikk derimot veldig fint, vi fikk 9 i dag også!
Mannekengen kom den urolige ståen tilbake, hun snur seg etter meg når jeg går rundt, på nnkallingen reiste hun seg halvveis opp i sittende mens jeg gikk ifra og dobbelkommando på stå (hun hadde ikke tenkt å stoppe), ikke så bra på den.
Ruten løp hun fint ut til kjegla, sent ut til ruta og jeg måtte dirrigere henne om. Hvis jeg hadde tenkt litt fortere hadde jeg dekket henne med en gang etter dirrigeringen, litt ekstra trekk for dobbelkommando.
Apporteringen gikk fint, metallen også, neseprøven surret hun fælt med, rullet pinne rundt men tok riktig og kom inn. På avstanden har hun tydeligvis bestemt seg for å hoppe frem på det første skiftet uansett og fra dekk til sitt (som jo er såre enkel) hoppet hun frem. Resten av forflytningene var kjempefine i dag og ingen lyd!

Alt i alt syns jeg det var et bra gjennomført stevne. Det var lærerikt å se hvordan hun reagerte på å gå to så tette stevner og ikke minst syns jeg hun jobbet bra til tross for noen feil.

Når Lise møtte meg utenfor ringen var jeg kjempeglad og sa jeg var så glad for at vi hadde fått så mange tiere! Lise ble litt stille og lurte på hvilke øvelser det var og jeg kom ikke helt på hvilke, når vi så på kritikk skjemaet etterpå hadde jeg bare fått en tier men det sier vel litt om min opplevelse i ringen. Gøy gøy, litt tyngre å gå med henne enn i Arendal men jeg er veldig stolt av henne.
Etter konkurransen fikk vi legge en felles dekk til, da lå hun og jeg kunne belønne.
Ingen tvil hvor vi skal legge vårt treningskrutt fremover.

Lise filmet, heiet og holdt meg med selskap og Karianne kom også. Veldig koselig å få treffe Emil1
Her er resultatenen:

Felles sitt: 0
Felles dekk: 0
Fri ved foten: 9
Mannekeng: 8
Innkalling: 7
Ruta: 7
Apportering med dirrigering: 9,5
Metallen: 10
Neseprøven: 8
Avstand: 8
Totalt: 222,5 poeng og nr 10 av 11


Fotograf: Kari Anne Overskeid
Dagens stevne med langt hår sveis: tversoversløyfe