Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Samling på Hove – Hundetrener Siv Svendsen

Samling på Hove

I helgen har det nesten vært som å være på Hovefestivalen bare litt for tidlig. Fredag til mandag uten en bekymring i hodet og med bare fint vær og bare tær.
Vi har vært på enda en rekruttsamling og denne gangen på Hove med landslagstroppen.
Fredag startet vi med konkurranse. Rekruttene måtte gå den som en vanlig konkurranse for å se hvor vi lå hen i forhold til hverandre mens de andre deltakerne kunne bruke dette som en mulighet til å trene i ringen dersom de ville det.
Felles sitt:10! jes jes jes
Felles dekk:9 Hun lå hun lå hun lå! Jeg tror aldri jeg har smilt så mye etter en fellesdekk noengang, det kjentes ut som alt annet bare kunne gå som det ville. For en vannvittig følelse av å lykkes med noe. Fikk litt trekk for oppsitten, sa kommandoen veldig lavt for å ikke få frem noe lyd og dermed ble hun litt nølende når hun satt seg opp.
Ellers var det mye bra og noe ikke så bra, misset sitten på mannekengen og en del poeng, i tillegg fikk vi 0 på apportering med dirrigering fordi jeg måtte dirrigere henne om flere ganger.
Neseprøven var veldig veldig fin! Rett ut, tok på første konfrontasjon og rett inn!
På avstanden hadde hun veldig fine momenter. Ikke noe fremdrift på sitten.

Mye bra, men det føltes ikke bra å gå. Hun var tung og hang et ørlitegrann på fri ved foten og mannekengen. Det er verdens verste følelse. Når jeg ser filmen etterpå ser det heldigvis ikke så ille ut, det bare føltes helt forferdelig og det skal det ikke.
Nå skal jeg bruke mer tid på å kjede flere øvelser og passe på å ikke alltid ta samme rekkefølgen.
Vi kom på 4 plass og fikk velge premie, en bok om gamle hus. Siden jeg elsker å vinne ting var det nesten greit igjen 🙂

Lørdag og søndag brukte vi på å trene kjeder konkurransemessig, slipe på detaljer og hjelpe hverandre. Vi filmet også deler av treningen som vi kikket på etter middagen, og det er bestandig så nyttig.
Hvis jeg skulle gitt bare ett tips for å bli en bedre trener måtte det være å filme seg selv når man trener, da kommer alt frem.

Helgen har vært så fin at jeg er redd jeg ikke får det godt nok frem her på bloggen. Musikk på høyttalere, sol, grønne sletter og 5 ringer. Oppbrettede bukseben, vannmelon, iskalde vannflasker og glohete middager på kveldene.
Fine folk, imponerende øvelser, nederlag og oppturer. Bekymringsfrie tanker og inspirasjon.