Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Prosjekt lek – Hundetrener Siv Svendsen

Prosjekt lek

I år ble jeg så inspirert av et kurs jeg holdt i Bergen at jeg har startet en annerledes julekalender; prosjekt lek

Hver dag frem til jul kommer vi til å poste et tips, en video, dagskonkurranser eller en anmeldelse som har med å lek å gjøre.
Vi håper dette vil få flere til å se verdien av å ha en hund som leker, dele ut inspirasjon til de som trenger det og motivasjon til de som har mistet det.
Det skal være gøy å trene hund og dette får vi til gjennom lek.

I tillegg til dette vil det pågå en video konkurranse hvor alle er velkommen til å delta.

Alle som vil være med sender inn en video av hvordan dere leker med hundene deres, enten det er på den ene eller den andre måten. Poenget med konkurransen er å få vist frem så mange ulike måter å leke på som overhodet mulig.

Vi håper å kunne bruke videoene som inspirasjon, få nye ideer til å videreutvikle leken og ikke minst få vist frem hvor gøy det er å leke med hundene våre!

Send inn en link til en video du har lagt ut eller en video per mail som vi legger ut for dere til  siv@koldbottefabrikken.no

Det er ingen krav til hvordan videoen skal være annet enn at den skal vise frem lek og moro.

Konkurransen kommer til å pågå frem til 24. desember og det vil bli trukket ut 3 heldige vinnere som hver får fine premier.

Prosjekt lek er igang!