Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Peppy – Hundetrener Siv Svendsen

Peppy

Processed with VSCOcam with c1 preset

Lille Peppy vokser og blir bittelitt større for hver eneste dag. Han får henge med på trening med de andre og være pauseunderholdning, bite seg fast i bukseben og armer når han ikke skal det og ellers bare rolse rundt på nye underlag og fremmede miljøer.

Idag skal han få være med på en lekeplass for første gang med mine to nieser og Aasne. Imorgen skal han få være med på skogstur igjen. Alene! Sammen med de andre hundene blir det alt for mye moro med dem og for lite fokus på meg. Han er som en border collie som gjeter andre hunder, bare med litt lavere terskel for å bite.

Som da han skulle hilse på Vips for første gang. Først syns han Vips var litt skummel og begynte å bjeffe. Snille Vips logret med halen for å vise hvor snill han var og gjett hva valpen gjorde da. Gikk over i jaktmodus, kastet seg over halen og dro alt han var bra for. Hvis noen tror at en sånn liten tarm ikke biter så hardt så kan dere jo komme hjem til oss og prøve å montere ham løs når han har bitt seg fast i noe han ikke skal.

Ellers bæsjer han over alt og gjerne midt i veien,elsker lekene sine over alt på jord og øver seg hver dag på rutinene og reglene som gjelder her i huset.