Pelle møter Zebra

Pelle har jo fått lov å løpe sammen med mine hunder når han har vært her, men det har bare vært på tur og ikke noe særlig leking. Han har vist så fin oppførsel at idag avtalte jeg med mammaen til dalmatineren Zebra at vi skulle møtes så Pelle kanskje kunne få seg en ny venn.
Vi startet med å gå tur bortover noen store fine jorder mens jeg trente på kontakt, jeg tror det er litt viktig ettersom han ser så ekstremt  mye verdi i andre hunder at han får så mye belønning som mulig for å ha fokus på meg før, under og etter for å prøve å få en balanse.
Det gikk finfint, han var litt nysgjerrig men langt ifra helt manisk som på den første videoen i bloggen. Jeg skulle tatt med videokamera idag også for når de fikk være løse oppførte han seg virkelig fint. De startet med å løpe rundt, Zebra syns det ble litt skummelt og snudde seg og sa: ta det rolig da! Pelle tar sånne beskjeder veldig fint og viste mange dempende signaler.
Etter hver kunne de konsentrere seg om andre ting og vekslet mellom å leke litt sammen, snuse på ting og bade i den ekle elva som renner langs jordet. Man er ikke retriver for ingenting.

Jeg er så glad for at han er så flink med andre hunder, fortsatt følger jeg ganske godt med så ikke han skal bli for voldsom. Det er greit å leke, men blir han alt for vill så har han ikke styr på seg selv og bare løper. Syns vi fikk til en fin balanse idag og jeg er temmelig sikker på at Pelle drømmer søte drømmer her han ligger og smiler.

Hei du, ikke så nærme!

Pelle tar det kuli og viser mange fine dempende signaler

Han er så fin!

Pelle leter fortsatt etter et nytt hjem, så kjenner du noen som vil gi han en hverdag med litt turer, litt lek og litt trening så ring meg på 46686931.