På ville veier


Igår reiste jeg ut på jordet igjen for å trene. Siden Kry fortsatt er sårbeint og jeg ikke skal tenke på det så tok jeg bare med Flint. Og igår bare kjentes alt så forbanna….bra! Jeg vet ikke hva som gjorde det men vi hadde så bra kontakt, hun reddet inn situasjoner vi ikke har trent på enda og oppførte seg som om hun begynner å bli voksen…Det hadde jeg aldri trodd jeg skulle si om den hunden.

Igår var Nemo og Ann Helen på besøk også, selv om det er veldig trivelig å få besøk av ham så er han veldig bestemt på hvem han skal være med.

De var innom for å gå spor, og Nemo bare elsker det. Han fyker frem som en støvsuger, surrer litt når det blir vanskelig men fortsetter å prøve til han løser det. Jeg syns det er så bra at de har funnet en felles aktivitet. Ikke bare fordi det er deilig å ha en sliten hund når kvelden kommer, for de blir trøtte av spor, men fordi det er morsomt å ha et mål å jobbe mot.
Akkurat som igår hvor det plutselig slo meg at jeg skal melde flint på stevne. Vi har ekstremt mye igjen før hun er klar, men nå ble det plutselig veldig viktig for meg å få det til. Jeg er full av ideer til hvordan jeg kan legge opp øvelsene og kjedene, hva som har viktigst prioritet og hva som kan vente. Idag skal hun foreksempel bli introdusert for konseptet fellesdekk, det kan jo være kjekt å vite litt om siden hun er meldt på stevne.

Vips sier; Ja til flere 4 kg frolic poser!