On the Roar again

Da tester jeg for første gang å blogge fra ipaden, kryss fingrene.
Litt over fem idag morges begynte klokka å ringe og jeg fikk slept meg ut av senga og sust avgårde mot flyplassen.
Alt for sent ute til tross for at jeg stod opp alt for tidlig kom jeg med flyet i tide. Jeg må virkelig si jeg blir mindre og mindre glad i å kjøre bil jo oftere jeg tar fly. Det er jo så raskt og enkelt!

Litt før tolv ankom jeg Tromsø og min privat sjåfør stod parat med navnelapp rundt halsen. Folk behandler hverandre virkelig bra her i Tromsø.
Som den fødte turist ble jeg tatt med opp Tromsbanen(?), en kabelbane som gikk rett opp fjellet til en kafé med varm lunsj og utsikt. Nåja, trodde vi da. Det var nemlig bare tørre vafler og lunken kaffelatte igjen i disken.
Utsikten var helt fantastisk fin, man kunne se over alt!
Idag har jeg altså prøvd to nye ting;
1. Kjøre kabelbane og
2. Spise laksepasta
Begge deler frister til gjentakelse.


Jeg fikk ikke laste opp bildet av taubanen så apropos utstillings hunder, hvis ikke dette er en så vet ikke jeg!

Deretter tok limousinen meg frem til kurslokale hvor 16 fantastisk hyggelige deltakere ventet og vi gikk igjennom litt teori før kurset imorgen.

Tromsø = Bra!