Om å trene en hyene

IMG_1279I våres var vi i Danmark og møtte Barks søster, hun ser ganske annerledes ut. Rart å tenke på at de er samme rase, de fleste som ser Bark tror at han er en malle, men han er faktisk en hollender. Selv om de var ganske ulike på utseende var de veldig like på oppførselen begge to. De er sosiale, lette å ha med seg i nye miljøer, fine å trene med og med en viljestyrke man kan bli misunnelig på. Hvis de vil noe, da gjør de det. Uansett. Det er kanskje den største forskjellen mellom de mallene jeg har vært borti og de hollenderne jeg har sett og trent. De er smarte og utspekulerte. Perfekt i trening, utrolig irriterende i hverdagen.
Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har reist meg opp for å hente en skje og idet jeg har snudd ryggen til havregrøten min så står det plutselig en hollender midt oppi den!
Han er som en blanding mellom en hyene og en katt!

IMG_0016

Hvordan jeg har gått frem når jeg har trent Bark har jeg filmet og skrevet om underveis og alt dette har blitt til et eget nettkurs. For å lese mer om treningen eller melde deg på kurset kan du trykke på bildet over, så kommer du til siden.

Jeg satte sammen et lite filmklipp fra treningen forrige uke, og så måtte jeg bare gå tilbake og finne en film fra den første uken han var hjemme for å sammenligne. Se så søt han var da, nesten som en liten mus!