Om å gjøre det på kommando

Prosjekt gå på do ute fortsetter om enn ikke akkurat med racerfart.

To netter på rad har han brukt siste luftetur på å snuse rundt på bakken etter spennende saker istedenfor å gjøre sitt fornødne. Jeg orker ikke stå ute og vente sånn. Når vi er ute og lufter skal de gå på do med en gang og deretter kan de bruke tiden sin på hva som måtte friste.

To kvelder på rad har jeg derfor stått ute 7 minutter på samme sted, ventet og ventet uten resultat og dermed har jeg tatt kvelden. Dette har resultert i at jeg to morgener på rad, ikke uventet har våknet til en mistenkelig ekkel odør fra buret.
Legg deretter til at vi har varmekabler i gulvet og regn ut resultatet selv.

Jeg har vært gjennom det samme med kry og nemo også med et bra resultat. Med jevne mellomrom må jeg sette foten ned; dersom de ikke går på do med en gang så går vi bare inn og venter enda en stund før de får et nytt forsøk. Jeg nekter å stå ute i 1o minus i 2o minutter for å vente på at noen skal komme på at de må på do.

Ellers er planen idag å reise til grimstad og få tak i en klokke som ikke gjør at jeg ser ut som en russisk fribryter, rundere på Løddesøl med Elin og de, lydighet og agility trening på Hove for alle som vil. Kom dere også klokka ett!

Kvelden skal brukes til å heie på Elin som holder på å fikse og ordne på hjemmesiden mens jeg fortsetter prosjekt lufting, kryss fingrene.