Ny favoritt!

En av de viktigste tingene jeg trener på med mine hunder er å ta bort forskjellene mellom trening og konkurranse. Jo mer hunden kjenner igjen på konkurransedagen, jo større sannsynlighet for at den kommer til å prestere sitt beste.

Jeg bruker alltid å trene på hvordan jeg går inn på treningsbanen, det hundene får gjøre ofte blir de gode på så hver eneste trening har jeg mulighet for å gi hunden et bilde av hvordan de skal gjøre det på konkurransedagen.

Mitt målbilde er: En hund som går vedsiden av meg og er oppmerksom når vi går inn på nye steder.

Spesielt med Garm som er helt ny på dette trenger masse trening på å gå inn og ut på nye steder. Jeg har eksperimentert en del med å henge leker i båndet så jeg alltid har den med, men det er alltid i veien.
Til jeg fant dette perfekte båndet!

Jeg elsker det! For det første har jeg både båndet og leken med meg i ett
For det andre slipper jeg å ha en synlig leke
For det tredje ser det akkurat ut som på konkurranse. Jeg går inn med hunden i bånd men jeg kan i tillegg belønne med samme bånd.

Her kommer en video av hva jeg bruker båndet til. Både til å gå inn på banen, men også å belønne kontakt etter jeg har stilt meg opp og tatt det av.

Båndet kan du kjøpe på kreativhund.no og om du vil bestille ett (eller annet treningsutstyr) kan du klikke på bildet for å komme til siden.

IMG_8625

This is my new favorite toy. A leash and a toy in one, perfect for competition training like entering the field, taking of the leash but keeping focus. And the best thing for me is that it looks just like in competition. Just perfect! If you want to get your own leash, click on the picture and get to the store kreativhund.no