Noen ganger er alt man trenger et bordben i ryggen

Forleden dag, for et fint ord egentlig, var jeg på tur med alle hundene. Det vil si nesten alle hundene. Kry måtte fortsatt være hjemme og bli bedre i potene, i tillegg til at hun a) ikke er så glad i nye hunder med en gang hun treffer dem og b) som regel blir plaget med jevne mellomrom av både Vips og Flint. Det ser nesten ut som en slags mobb, begynner den ene og Kry blir litt irritert så kan du banne på at den andre er der i brøkdelen av et sekund for å hjelpe til meg plagingen. Da gjemmer de seg bak vedstabler, under bregneblader og oppå fjellhyller.
Vel disse fire hundene som fikk være med på tur er like ille alle sammen, match made in heaven, like forbaska irriterende alle sammen.

Vel alle er ikke samme ulla, søstrene suse her liker å ta for seg i livet og må derfor trene klar ferdig gå leken før de får løpe. Et typisk scenario på kveldsrunden er at alle hundene kommer løpende opp når vi skal gå inn, bortsett fra disse to som bråsnur midt i bakken når de skjønner vi skal ut for deretter å race ned igjen på jordet og løpe videre. Heldigvis har jeg bare en av dem selv.

Halvannen time i kupert terreng gjør at jeg blir lykkelig langt inni sjelen, eller nei, glem det der. Igår gikk jeg hele runden og bare tenkte på smågodt og sofaen.

Derfor fikk Flint være med inn og holde meg med selskap etterpå, hun ville ikke, fikk ikke ligge i sofaen sammen med meg. Jeg antar jeg burde tatt et hint, men ingenting er som et hardt kaldt gulv og et bordben i ryggen etter en lang tur.