Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 NKK Bø – Hundetrener Siv Svendsen

NKK Bø

Jeg gjorde det! Jeg fikk oss på riktig vei igjen!
Min snille lillesøster Bente holdt meg med selskap både på turen inn og de lange timene i hallen. Jeg tror kanskje det ble litt kjedelig etter hvert, men hun tok det med godt humør. Takk!

Jeg var skikkelig nervøs før vi gikk inn i ringen, hvis dere ser nøyere etter før jeg skal sende til første øvelse puster jeg som jeg har løpt 6o metern. Jeg skalv tilogmed for jeg var så redd det ikke skulle gå bra.
Men jeg klarte å tenke på mine oppgaver;
Varme opp med innkomster og masse lek
være blid og glad hele tiden i ringen
gå ut om hun hadde begynt å henge eller ikke ville være med mer
forberede henne til hver øvelse så godt som mulig

Det kjentes veldig veldig bra ut.
I første ringen var det apport dirrigering, innkalling, ruta og deretter fri ved fot. Foten kjentes helt fantastisk bra ut idag, å så glad jeg blir!
Streng bedømming så vi fikk 8 på alle øvelser

Neste ring startet med avstand, jeg gikk ifra, snudde meg rundt og begynte å vise tegnet for stå før jeg plutselig kom på at NEI, han har ikke vist det enda (de viser alltid dekk først når man snur seg) Kry er jo trent til å lyde mitt minste vink så hun stilte seg pent opp i en stå. Der måtte hun bli stående en lang stund til han viste sitt igjen og jeg måtte ha dobbeltkommando for å få henne i en sitt (det så ut som hun tenkte; What?) Vel, det var utrolig irriterende. Jeg skal aldri gjøre det igjen!
Neste øvelse var metallapport, 9 på den.
Neseprøven søkte hun og tok pinnen på første konfrontasjon, veldig bra! Men så mister hun den på vei inn, blir usikker og må søke en gang til før hun tar med seg riktig inn så der fikk vi bare 5
Lynet var hun skikkelig på i fot delen, og det var jeg så glad for! 8 på den

Når alle var ferdige med øvelsene tok vi felles dekk og felles sitt. Hun la seg ned som en potetsekk men ble liggende helt stille; 9,5 på den. Men det aller aller beste var at mens vi ventet på å få se karakterene satt hun stille inntil beinet mitt og nesten lukket øynene mens jeg klappet henne. Akkurat et sånn modus jeg vil ha! Tidligere har vi jo slitt med piping og alt for høy forventning etter oppsitten. Det var en skikkelig deilig følelse.
Felles sitt er hun helt konge på og vi fikk 10
Totalt fikk vi 248 poeng, andre premie men nr 13 av 37 startende. Ikke verst!

Tusen takk til alle som kom bort for å støtte meg, alle som har sendt melding og ringt.
Uten dere tror jeg ikke jeg hadde startet idag, men jeg gjorde det! Tusen takk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vips fikk også komme ut for å trene og mingle rundt ringen, nyttig lærdom for en nysgjerrig ungdom.

Her er filmen fra idag: