Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 NKK Bjerke – Hundetrener Siv Svendsen

NKK Bjerke

Fredag satte jeg og Aasne oss i bilen på vei til Drammen. Vi hadde fått audiens hos Nina som nettopp har flyttet inn i nytt hus. Et kjempefint og stort hus, her fikk vi både vin, mat og et par omganger svarteper til Aasnes store glede.

Enda gladere ble hun da alle tre hundene fikk være med inn på rommet hvor vi skulle sove. Vips fikk sove i bur, for ellers herjer bare han og Kry. Nemo la seg snilt på gulvet mens Kry forsøkte gjentatte ganger gjennom hele natten å komme seg opp i sengen. Vanligvis får hun lov å sove sammen med meg, men med to personer i sengen + en hund ble det litt for trangt til at jeg fikk sove.

Litt før syv neste morgen satt vi i bilen igjen på vei mot Bjerke og det tredje uttakstevnet før Nordisk mesterskap.
Vi startet dagen med 10 på felles sitt og 8 på dekken fordi hun snuste. Jeg merket allerede når jeg la henne ned at det ikke kom til å bli en bra dekk, men ikke noe å gjøre med. Etter fellesøvelsene fikk jeg noen nye tips til hvordan jeg kan trene videre for å få enda mer trygghet. Absolutt verdt å teste, jeg liker metoder som bygger på belønning. Det eneste jeg skal være uhyre obs på er å bygge for mye forventning igjen så vi får lyden tilbake.
Er det egentlig noen som har forslag til hvordan man kan belønne uten å få opp aktivitetsnivået? Jeg trenger mer inspirasjon og kreative forslag på det.

Resten av programmet gjorde vi nesten helt sist av alle. Hun kjentes veldig fin og på ut idet jeg gikk inn i ringen. Selv om jeg ødela ved å gå til høyre istedenfor venstre gjorde Kry en veldig fin jobb.
Deretter z en hvor vi fikk 10, veldig moro, dette har vi jobbet med!
På innkallingen reiste hun seg opp og kom et skritt mot meg før jeg fikk snudd meg. Akkurat det irriterte med noe grenseløst, det er helt greit å gjøre feil, men det er ikke lov å være ulydig. Momentene var fine og farten helt inn akkurat som vi har trent.
På ruten løp hun først til en kjegle som stod mellom meg og ruta, men jeg fikk dirrigert henne videre og avslutningen var helt perfekt.

I neste ring startet vi med apport dirrigering hvor vi fikk 9, metallen hvor vi fikk 10, neseprøven gikk hun over en gang, derfor 8 og så helt til sist: 10 på avstanden! Endelig funket alt på en gang, både helheten og detaljene, jeg klarte ikke å la være å smile idet siste moment falt helt perfekt på plass, akkurat sånn jeg vil ha det.

Totalt fikk vi 281 poeng og endte opp på en finfin 5.plass!
Det betyr at vi fikk 6 nye poeng på rankingslista til Nordisk, totalt har vi 12 poeng så langt og et uttakstevne igjen.  Jeg er så fornøyd med Kry, ikke minst fordi hun jobber så bra med meg i ringen. Idet vi gikk inn i ring to kjentes det ut som vi bare kunne fortsatt og fortsatt og fortsatt. I love my Kry.

Aasne fikk velge premie for gavekortet vi fikk, og siden hun elsker pokaler valgte hun denne til å ha på rommet.