Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/index.php:52) in /customers/a/8/2/sivsvendsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 NKK Bergen – Hundetrener Siv Svendsen

NKK Bergen

Vel, resultatmessig ble ikke denne helgen det beste vi har prestert. Med to nuller på innkalling og metall apport må vi bare trene videre. Attitydmessig og erfaringsmessig var dette likevel verdt alle timene i bil og den lange reisen!
Stevnet skulle egentlig gå utendørs, men ble flyttet innendørs i siste liten så vi fikk en stor ring for oss selv. Rundt ringen var det derimot ikke stor plass, det var som å være på campingen på hovefestivalen og jeg fikk skviset inn buret mellom en klynge andre. Ho ho, dette var noe annet enn det vi har vært med på tidligere!
Heldigvis hadde jeg et sent startnummer, så jeg hadde god tid til å sitte og se på de andre. Ting ble riktig så avslappende etterhvert for plutselig ropte de opp mitt nummer til fellesdekken! Jeg hoppet himmelhøyt i stolen. Kry! Buret! Belønningene! Siden det var så trangt stod buret et stykke unna ringen og jeg hadde ikke varmet henne opp eller noe! Jeg dyttet folk til side for å komme frem, fridde kry ut av buret og løp inn på banen!
For en start, for en surr jeg er. Men så har jeg verdens beste hund da, som strakk seg og kom rett inn i utgangstilling og fikk 10 på felles sitten! I love my dog
Fellesdekken har hun glemt å ligge med hodet ned, så vi fikk 8,5 fordi hun veltet på skinka og snuste to ganger i bakken. Samme som forrige helg altså, så her må vi legge ned enda mer energi. Jeg syns dette var en bra start, like bra som på trening og rett ut i belønning med verdens beste mat og en ny kul leke.
Første ringen var det mannekeng, neseprøve og avstand. Veldig fornøyd her inne, bortsett fra at hun hadde fremdrift fra ligg til stå på første forflytning, litt ivrig her. Resten gjorde hun helt etter boken. Finfin bakoversitt og bakoverligg. Bra! Kameramannen min forstod ikke kamera og hadde det av når han trodde han filmet og på når han trodde han ikke filmet. Litt dumt, for det hadde vært morsomt å se i ettertid hvordan det så ut.
Ut og belønne igjen, deilig med to ringer og spesielt på et stevne med så mye bråk og forstyrrelser. Å kunne gjøre det til en positiv opplevelse for oss begge føltes veldig bra.
Neste ring gikk hun en veldig fin fri ved fot, innkallingen stoppet hun ikke i det hele tatt på og jeg ble helt forfjamset, kommanderte stå hvor jeg kunne reddet en sekser og sagt dekk så hun stoppet litt før hun like forfjamset løp videre inn. Ja ja, vi kaller det en gang ingen gang og får bare trene videre på denne 🙂
Ruta gjorde hun fint, når jeg ser på videoen etterpå skulle jeg ønske hun hadde mer fart, og det var nok dette hun fikk trekk for også.
Apportering med dirrigering var hun på vei til midten men rettet seg selv og gikk til riktig. Jeg ble så glad at jeg hadde lyst å rope BRA! men klarte å vente til hun hadde avlevert.
Metallen kastet jeg skjevt så hun løp forbi. Det var jo en klar null så jeg kalte henne tilbake og sendte henne på nytt, da gjorde hun riktig og jeg syns vi fikk en fin avslutning tross alt.

Poengmessig ble altså ikke dette stevnet så bra, men erfaringsmessig er jeg kjempeglad for at hun:
Roet seg fint i buret til tross for texas utenfor, jeg skulle ønske jeg hadde filmet så dere kunne sett, det var virkelig noe helt annet enn vi noengang har vært ute for!
Klarte å komme rett ut av buret og gjøre en perfekt felles sitt!
Var med meg hele tiden og mindre berørt enn når vi var i tønsberg
Det føltes bare veldig veldig bra. Jeg tror også det er første stevne jeg har klart å være så avslappet inne i ringen og jeg koste meg.
Etter konkurransen fikk vi mulighet til å trene inne i ringen i tillegg, kjempefin erfaring å ta med oss.

Så får vi bare ta oss i nakken og trene videre på skjeve apporter og lange innkallinger så vi er klare til torsdag og søndag.

Her er karakterene
Felles sitt: 10
Felles dekk: 8,5
Fri ved foten: 8.5
Mannekengen: 9
Innkalling: 0
Ruta: 8
Apport dirrigering: 8.5
Metallapport: 0
Neseprøve: 9
Kontroll over hunden på avstand: 9

Tusen takk til Simen som var så snille og lot oss få sove over og trente med oss, i love you!