Middagstrening

Igår måtte det litt middagstrening til. Middagstrening er å fikse opp i alle sånne irriterende småting som gjør hverdagen enklere med hunden. Som foreksempel en hund som følger etter deg over gulvet uansett hvor du går.
Middagstrening er å gjøre treningen til en del av hverdagen. Som å trene mens du allerede er på tur, foran døren før dere skal ut eller mens du lager middag.

Igår begynte vi å trene på å legge seg i hundesengen, jeg måtte gjøre det samtidig som jeg stekte pannekaker til middag ellers hadde jeg ikke vært i rute til avtalene etter middag.

Jeg bruker kyllinghalser som belønning siden hun ikke er vant til å få godbiter, så slipper hun å få for mye rar mat med en gang. Hun elsker dem og jeg kan klippe dem opp i ganske små biter så de varer lenge.

Første økten brukte jeg bare på å belønne at hun viste interesse for kurven, snuste på den og puttet hodet oppi. Etter litt frustrasjon kom forbena og helt til sist puttet hun tilfeldigvis bakbena oppi også.
Når jeg slo på kamera brukte hun litt tid før hun kom igang, derfor passer det fint at jeg lagde middag. Ingen frustrasjon eller ventende eier.

Advarsel! Det vil kreve en del tankevirksomhet å gjøre to ting på en gang hvis man både skal helle oppi pannekakerøre og holde et øye på valpen tilfelle den gjør noe bra. Pass på så du putter riktig mat på riktig plass!